“Sådan påvirkede fibromerne mit liv” – Katherines fortælling

“Sådan påvirkede fibromerne mit liv” – Katherines fortælling
December 17, 2015 andersson

Barnesygeplejerske Katherine Hills led af alvorlige muskelknuder (fibromer) i livmoderen og kraftig blodmangel og var altid bange for at bløde igennem. Hun fortæller om sine erfaringer her.

– Tidligere havde muskelknuderne stor indvirkning på mit liv, fortæller Katherine. Jeg måtte ofte skynde mig på toilettet, fordi jeg risikerede at bløde igennem overalt. Det var et mareridt at sove ude. En gang endte jeg på skadestuen, fordi jeg havde brugt ti tamponer på en time, og mine venner var bekymrede over, at jeg mistede så meget blod. En anden gang blødte jeg igennem, da jeg var til frokost med mine venner. Jeg forsøgte at skjule blodpletterne med min håndtaske hele vejen hjem.

Kontakt lægen, hvis du har kraftige menstruationer

– Du bør kontakte lægen, hvis du bløder meget. Det kan være tegn på muskelknuder. Det er ikke normalt, hvis du må sygemelde dig fra jobbet på grund af smerter, eller hvis dine blødninger påvirker din hverdag så meget, at du ikke kan leve, som du plejer.

Der findes behandlinger, der kan hjælpe dig

– Få styr på de muligheder, der findes, og drøft dem med din læge. Der findes behandlinger, der sikkert kan hjælpe dig med at blive fri for symptomerne og leve et normalt liv.

“Der findes behandlinger, der sikkert kan hjælpe dig med at blive fri for symptomerne”

Send this to friend